Barnfotografering i studion i Hudiksvall

Nu var det bra längesedan jag uppdaterade här. Ibland är det bara så galet mycket att göra att bloggen tyvärr hamnar längre och längre ner på prioriteringslistan.

Idag tänkte jag i alla fall bjuda på lite bilder från en barnfotografering i min studio och samtidigt lite bra att veta om du själv funderar på att boka en barnfotografering.

Studion ligger på Storgatan 50 i Hudiksvall, enkelt att promenera ner på stan efter fotograferingen och ta en fika eller gå på biblioteket med barnen. Under en fotografering så finns det lite olika puffar, pallar och stolar som barnen kan sitta på. Leksaker brukar jag trolla fram efter behov, ibland räcker det långt att leka med ett par puffar, andra gånger tar jag fram någon av mina magiska påsar. Jag har flera knep för att göra er stund hos mig så bra som möjligt!

Behöver ni skötbord så finns även det att låna, hur skönt som helst!

/Sabina