familj

Barnfotografering i studion i Hudiksvall

Nu var det bra längesedan jag uppdaterade här. Ibland är det bara så galet mycket att göra att bloggen tyvärr hamnar längre och längre ner på prioriteringslistan.

Idag tänkte jag i alla fall bjuda på lite bilder från en barnfotografering i min studio och samtidigt lite bra att veta om du själv funderar på att boka en barnfotografering.

Studion ligger på Storgatan 50 i Hudiksvall, enkelt att promenera ner på stan efter fotograferingen och ta en fika eller gå på biblioteket med barnen. Under en fotografering så finns det lite olika puffar, pallar och stolar som barnen kan sitta på. Leksaker brukar jag trolla fram efter behov, ibland räcker det långt att leka med ett par puffar, andra gånger tar jag fram någon av mina magiska påsar. Jag har flera knep för att göra er stund hos mig så bra som möjligt!

Behöver ni skötbord så finns även det att låna, hur skönt som helst!

/Sabina

Tips inför barnfotografering i studion

Min studio som ligger på Storgatan i Hudiksvall är perfekt för barnfotografering, okej, om vi bortser från att jag ibland funderar på att hänga upp ljudisolering i taket för att det ekar väldigt… I alla fall. Med rena ljusa ytor kan barnen leka fritt, hoppa, dansa, flytta saker och busa runt. Det gör att fotograferingen blir så mycket roligare och för oss vuxna handlar det mest om att hänga med.

Ibland kan barnen behöva lite extra mammamys eller pappamys så det är alltid bra att vara beredda på att ni hamnar på någon bild även om det är barnen som är i fokus. Tänk så värdefulla de bilderna kommer bli för era barn längre fram!

Eftersom jag har vita ytor i studion kan ni ha vilka kläder ni vill, men är det flera personer som ska vara med på bild så blir det alltid lugnare för ögat om ni håller er i ungefär samma färgskala. Fundera över vilka färger ni vill ha på era väggar och utgå från det och sedan väljer ni kläder som ni och barnen trivs i!

Om ni har något gosedjur eller annan rekvisita som ni gärna vill ha med på bild så går det jättebra att ta med det. Annars har jag precis allting vi behöver!

För er som kommer med barnvagn så brukar det gå fint att ta in den i studion, dock är det en trappa med två trappsteg upp för att komma in. Givetvis hjälper jag er om det behövs.

Cindra - barnfotografering i Hudiksvall

Redan förra sommaren fick jag idén till den här fotograferingen. Tyvärr hann blommorna regna och vissna bort innan vi lyckades få till en tid. Så i år höll jag utkik och så fort det var fint ute så mötte jag upp Cindra för en fotografering bland blommor och humlor.

Busig familjefotografering i Hudiksvall

När jag fotograferar barn och familjer så vill jag gärna leka fram ögonblicken. Jag strävar efter äkta och varma bilder där det syns varför ni är världens bästa familj. Det kommer faktiskt av sig själv när ni får tid att busa och leka tillsammans. För barn med spring i benen är det alldeles perfekt och det gör att jag aldrig behöver be er att le och se glada ut, det gör ni ändå... 

fotograf_sabina_wixner_barn_familj_hudiksvall_1.jpg
fotograf_sabina_wixner_barn_familj_hudiksvall_2.jpg
fotograf_sabina_wixner_barn_familj_hudiksvall_4.jpg
fotograf_sabina_wixner_barn_familj_hudiksvall_3.jpg
fotograf_sabina_wixner_barn_familj_hudiksvall_5.jpg
fotograf_sabina_wixner_barn_familj_hudiksvall_7.jpg
fotograf_sabina_wixner_barn_familj_hudiksvall_10.jpg
fotograf_sabina_wixner_barn_familj_hudiksvall_9.jpg
fotograf_sabina_wixner_barn_familj_hudiksvall_13.jpg
fotograf_sabina_wixner_barn_familj_hudiksvall_6.jpg
fotograf_sabina_wixner_barn_familj_hudiksvall_11.jpg
fotograf_sabina_wixner_barn_familj_hudiksvall_12.jpg
fotograf_sabina_wixner_barn_familj_hudiksvall_14.jpg

Familjefotografering på Maln

Jag älskar att fotografera och leka med barn utomhus. Det finns alltid saker att upptäcka och det är så roligt att följa barnen i deras äventyr. Det finns flera härliga platser runt om i Hudiksvall och givetvis är det aldrig fel att ta en promenad och leka lite längs stranden. En fin höstdag mötte jag upp den här fina familjen på Malnbaden i Hudiksvall för en rolig familjestund.

fotograf sabina wixner hudiksvall barn familj 14.jpg
fotograf sabina wixner hudiksvall barn familj 15.jpg
fotograf sabina wixner hudiksvall barn familj 2.jpg
fotograf sabina wixner hudiksvall barn familj 3.jpg
fotograf sabina wixner hudiksvall barn familj 1.jpg
fotograf sabina wixner hudiksvall barn familj 9.jpg
fotograf sabina wixner hudiksvall barn familj 4.jpg
fotograf sabina wixner hudiksvall barn familj 6.jpg
fotograf sabina wixner hudiksvall barn familj 7.jpg
fotograf sabina wixner hudiksvall barn familj 8.jpg
fotograf sabina wixner hudiksvall barn familj 10.jpg
fotograf sabina wixner hudiksvall barn familj 11.jpg
fotograf sabina wixner hudiksvall barn familj 5.jpg
fotograf sabina wixner hudiksvall barn familj 12.jpg