Representerar bilderna ditt företag?

En bra bildbank kan göra stor skillnad för din marknadsföring och det är viktigt att ha bilder som representerar ditt företag. Professionella bilder kan lyfta både dina närvaro på webben och i tryckt material. Jag hjälper dig att ta fram ett bildmaterial som ger ett bra första intryck. Låt mig vara med i processen från idé till färdig bild, så når vi tillsammans det bästa resultatet.

 
luggude bygg _fotograf_hudiksvall_sabina_wixner.jpg

Hur Går en företagsfotografering till?

Vid företagsfotograferingar anpassar jag fotograferingen efter ditt behov och dina möjligheter. Jag kommer gärna ut till verksamheten. Du och dina anställda är också välkomna till min studio i Hudiksvall för mer avskalade och rena porträttbilder. Hör av dig så skickar jag mer information om pris och om hur jag kan hjälpa just ditt företag. 

 
fotograf_sabinawixner_hudiksvall.jpg

TIDIGARE KUNDER

Jag har hjälpt företagskunder med både porträttbilder, miljöbilder, produktbilder och kortare presentationsfilmer. Några av mina tidigare företagskunder är bland annat ECO Kliniken, Svenska Logopedförbundet, SPPO, Larsson & Örnmark, Paroc och Aspen Juristbyrå.

NY HEMSIDA & TRYCKMATERIAL?

Jag samarbetar med Eva Olsson som är grafisk designer på In Vision i Hudiksvall. Behöver du hjälp med din hemsida, sociala medier, trycksaker eller annan marknadsföring? Jag och Eva kan tillsammans hjälpa dig att få bilder anpassade efter din hemsida och ditt behov. 

 
 

"Sabina är otroligt lätt att jobba med, hon hade många bra idéer för fotograferingen och hittade en jättebra miljö för bilderna. Hon fick mig att känna mig avslappnad och hela fotograferingen kändes väldigt naturlig. Bilderna blev jättebra och jag har använt dem både på visitkort och på företagets hemsida men även i sociala medier. Rekommenderas!"

- PT Jennie Berg Gardell

 
 

FöretagSFOTOGRAFERINGAR PÅ BLOGGEN:

Hoppas vi ses snart!

/Fotograf Sabina Wixner