fotograf_sabina_wixner_hudiksvall_barn_familj.jpg

Barn och familj

Helt plötsligt har den lilla bebisen börjat gå och innan du hunnit framkalla den där bilden så är barnen en meter längre. Jag hjälper er att få upp färdiga tavlor på väggen. Bilder som påminner om att ni är det bästa för varandra.

 
Bild 33 kopia.jpg

Bröllop

Att säga ja till ett liv tillsammans är något extra vackert och speciellt. Det är en dag fylld av värme och kärlek. När ni tittar tillbaka på er dag så vill jag att bilderna ska få er att minnas varför ni valde varandra.

 
fotograf_sabina_wixner_gravid_nyfödd_hudiksvall.jpg

gravid & NYFÖDD

Att vänta på ett barn är en speciell känsla och den kärlek och förväntan som finns är otroligt vacker. Känslan som sedan svämmar över när man får hålla i sitt lilla mirakel. Jag hjälper er att få bilder från den här tiden som aldrig kommer tillbaka.

 
fotogra_sabina-wixner_hudiksvall.jpg

KÄRLEK

Att få en stund tillsammans, bara ni två och fokusera på varför ni älskar varandra. En kärleksfotografering ska vara mysig, varm, men också rolig. Ni kommer få bilder som påminner er om det finaste ni har, varandra.

 
fotograf_sabina_wixner_hudiksvall.jpg

PORTRÄTT

Få nya fräscha bilder till ditt CV eller ge dig bara en välförtjänt egoboost! Vad har du för drömbilder av dig själv, vad vill du förmedla och vilken känsla vill du att bilderna ska ge? Berätta för mig vad du drömmer om så hjälper jag dig att nå dit!

 
fotograf_sabina_wixner_hudiksvall.jpg

FÖRETAG

Att ha bilder som representerar dig och ditt företag är viktigt. Professionella bilder lyfter din marknadsföring. Låt mig vara med i processen från idé till färdig bild, så når vi tillsammans bästa resultat.