En kort tid ni alltid vill minnas

Att vara gravid, att veta att det finns en liten minimänniska där inne som snart ska ligga i din famn. Det är något alldeles speciellt med en graviditet som är svårt att beskriva. Det är vackert med all förväntan och kärlek som finns i luften mellan två väntande föräldrar.

 

Att vara gravid i nio månader känns som en evighet, men så plötsligt håller ni ett litet mirakel i era händer. Den första tiden med en nyfödd krabat så händer det otroligt mycket. Bilder från de första dagarna blir ett vackert minne för er alla. 

 
fotograf_sabina_wixner_hudiksvall_gravid_nyfödd.jpg

JAG VILL FOKUSERA PÅ DET VIKTIGA

Era bilder ska spegla det ni känner, den kärlek ni bär på och den lycka som finns mellan er. Jag ber er aldrig att skratta eller le, men med noga utvalda frågor och små uppgifter kan jag locka fram det där som gör era bilder magiska. 

 
fotograf_sabina_wixner_hudiksvall_gravid.jpg

GRAVIDFotografering

En gravidfotografering kan göras när som helst under graviditeten, men vanligast är runt v 32-36. Fotograferingen kostar 900 kr och det går att ta bilder i studio eller utomhus. Ett par veckor efter fotograferingen bjuds ni in till en bildvisning i studion i Hudiksvall. Vid bildvisningen väljer ni själva vilka produkter ni vill beställa.

fotograf_sabina_wixner_nyfödd_hudiksvall_studio.jpg

NYFÖDDFOTOGRAFERING

Boka en fotografering under barnets första 14 dagar och få fina bilder när den nyfödda bebisen sover. Jag avsätter 2 timmar för att det ska finnas gott om tid för matning, blöjbyte och fika. Nyföddfotograferingen görs i studion i Hudiksvall och den kostar 1700 kr. Vid er bildvisning väljer ni själva vilka produkter ni vill beställa.

 
 

"Anlitade henne av gemensam bekant för gravidfotografering. Anlitade henne igen för fotografering av nyfödda. Kommer definitivt kontakta henne igen för ev framtida fotograferingar. Proffsig och seriös fotograf i närområdet."

- Mattias

 
Fotograf_hudiksvall_sundsvall_söderhamn_delsbo_järvsö_ljusdal_bollnäs_sabina_wixner_2.jpg
Fotograf_hudiksvall_sundsvall_söderhamn_delsbo_järvsö_ljusdal_bollnäs_sabina_wixner_4.jpg
Fotograf_hudiksvall_sundsvall_söderhamn_delsbo_järvsö_ljusdal_bollnäs_sabina_wixner_3.jpg
Fotograf_hudiksvall_sundsvall_söderhamn_delsbo_järvsö_ljusdal_bollnäs_sabina_wixner_1.jpg
 

GRAVIDFotograferingar & NYFÖDDFotograferingar på bloggen:

 

Hoppas vi ses snart!

/Fotograf Sabina Wixner