Sabina tog fantastiska, varma och kärleksfulla bilder av hela vår familj. Med sin härliga personlighet fick hon alla att slappna av och ha roligt framför kameran. Bilderna blev underbara, ett fantastiskt minne och en skatt för framtiden.

- Helena

 
fotograf_sabina_wixner_hudiksvall_bröllop.jpg

KÄRLEK

fotograf_sabina_wixner_hudiksvall_barn_familj.jpg

GLÄDJE

fotograf_sabina_wixner_hudiksvall_bröllop.jpg

KÄNSLA

 

Välkommen in i värmen!

Hos mig är alla viktiga. Stora som små. Det handlar inte om att se bra ut eller vara på ett visst sätt. Hos mig handlar det om att vara sig själv. Att slappna av och ha roligt. Det spelar ingen roll vem du är, att gå till en fotograf ska vara roligt! Jag utgår från Hudiksvall men reser gärna till andra platser om ni önskar det.

Hur kan jag hjälpa dig?

 

Att ta bilder med mobilen är inga problem, men visst är det svårt att fånga barnen när de glittrar med ögonen? För att inte tala om att få upp bilderna på väggen. Vissa saker är bara helt omöjliga att få till då vardagen snurrar på. 

Oavsett om du bokar en familjefotografering eller en bröllopsfotografering så är min uppgift att hjälpa er hela vägen fram till en färdig produkt som ni älskar. Bilderna ska inte ligga på en hårddisk och glömmas bort. Jag vill skapa bilder som får er att minnas varför ni är bäst tillsammans och dessa bilder ska ni kunna njuta av varje dag.

 
 
fotograf_sabina_wixner_hudiksvall.jpg
fotograf_sabina_wixner_bröllop
fotograf_sabina_wixner_hudiksvall_bröllop.jpg
 

Typer av fotograferingar

Under fotograferingar kan du läsa mer om det jag erbjuder, oavsett om du är en privatperson eller representerar ett företag så kan jag hjälpa dig. Jag fotograferar till exempel både barn, bröllop och företagsbilder. Jag utgår från Hudiksvall där jag har min studio. Givetvis kommer jag till er för en fotografering om ni hellre önskar det!

Bilder för generationer

 

Det handlar mycket om det färdiga resultatet. Hur vill du njuta av dina bilder i framtiden? Kommer du att se dem om de ligger på en hårddisk? Jag vill hjälpa dig att få ut det mesta möjliga från bilderna. En tavla på väggen i köket ser du varje dag. Ett vackert album kommer ni kunna bläddra i och njuta av många gånger. 

Jag erbjuder olika alternativ på vad ni kan göra med era bilder, jag har valt saker som jag själv älskar och som kommer att hålla i generationer. Jag hjälper er gärna att hitta det som passar era väggar och bilder bäst. 

Välkommen in i studion på Storgatan 50 i Hudiksvall för att titta på vad jag kan erbjuda.

 
 
fotograf_hudiksvall_sundsvall_gävle_järvsö_ljusdal_delsbo_bollnäs.jpg
Fotograf_hudiksvall_sundsvall_söderhamn_delsbo_järvsö_ljusdal_bollnäs_sabina_wixner_2.jpg
Fotograf_hudiksvall_sundsvall_söderhamn_delsbo_järvsö_ljusdal_bollnäs_sabina_wixner_4.jpg

NYTT PÅ INSTAGRAM:

 

NYTT PÅ BLOGGEN: