För att ni är bäst tillsammans

Ibland behöver det inte vara svårare än så. Kärleken är vacker och kärleken ska firas. En fotografering med bara er två blir som en rolig och mysig dejt tillsammans. Det ska vara en fin stund, där ni kan fokusera på varandra och släppa allt annat. En kärleksfotografering passar i alla åldrar, ni behöver inte gifta er för att vara med på bild tillsammans. Eller kanske så var det ett tag sedan ni gifte er? Varför inte ta nya bilder som speglar de ni är nu och den resa ni gjort tillsammans? Jag hjälper er att hitta en plats som passar er, oavsett om ni vill fotograferas i Hudiksvall eller på annan ort.

 
fotograf_sabina_wixner_hudiksvall.jpg

NÄR DET BARA ÄR NI

Jag arbetar med en teknik som heter moment design. Det innebär att jag inte säger åt er exakt hur ni ska stå och hur ni ska hålla om varandra. Istället ger jag er små uppgifter. Ibland är de tokiga så ni börjar skratta, men ibland är de känslosamma så ni glömmer bort världen runt omkring och bara håller om varandra och inte vill släppa taget. När ni går hem önskar jag att ni blivit påminda om varför ni valde varandra.

 
fotograf_sabina_wixner_hudiksvall.jpg

FOTOGRAFERING

En kärleksfotografering blir bäst utomhus, på en vacker plats som kanske är extra betydelsefull för er. Fotograferingen kostar 900 kr och efter ett par veckor ses vi i studion i Hudiksvall för en bildvisning där ni får välja ut era favoritbilder.

fotograf_sabina_wixner_hudiksvall_sundsvall_gävle_söderhamn_delsbo_bollnäs_järvsö_ljusdal.jpg

FÖRLOVNING

Planerar du att fria till din partner? Skulle du vilja få magiska bilder av just denna stund? Hör av dig till mig så ser vi till att fånga detta fantastiska ögonblick på bild för framtiden. Det kommer bli otroligt uppskattat!

 
 
fotograf_sabina_wixner_hudiksvall.jpg
fotograf_sabina_wixner_hudiksvall.jpg
fotograf_sabina_wixner_hudiksvall.jpg
fotograf_sabina_wixner_hudiksvall.jpg
 

kärleksfotograferingar PÅ BLOGGEN:

Hoppas vi ses snart!

/Fotograf Sabina Wixner