Det handlar inte om att fotografera vad jag ser.      Det handlar om att fånga det du känner.

Egentligen handlar det inte alls om mig. Jag är ju här för er, för att ni ska få upp era vackra minnen på väggen och påminnas om varför ni är fantastiska tillsammans.

 
 
sabina_wixner_fotograf_hudiksvall_barn_familj_bröllop.JPG

Jag har slutat tänka att mitt jobb är att fotografera människor. Det handlar inte om det. För mig handlar det om att lära känna er. Först då kan jag visa vad det är andra ser. Jag pratar om det där som får dig att lysa. Den där kärleken man bara ser mellan barn och föräldrar. Eller innerligheten i den där kyssen du ger din partner.

 

Äkta saker. Sånt man inte kan ta på, det bara känns. 

 

Hos mig känns det. Jag blir varm i magen när barn gapskrattar. Jag måste blinka bort tårarna när en mamma går fram för att ge den första kramen till det nygifta paret. Och jag gråter när en lycklig skidåkare går i mål fastän jag inte alls är intresserad av skidåkning. Det är något speciellt med känslor helt enkelt.

 
Foto: Matilda Olsson

Foto: Matilda Olsson

 

När jag fotograferar barn blir jag alltid svettig. Det beror nog på att jag leker lite mer än jag fotograferar. Men jag och min kamerakompis HasseSigne älskar att leka! Våra magiska påsar är fyllda av spännande saker att plocka fram, jag kan bara inte låta bli att leka då! 

 

Hemma är det jag som äter flest chokladbollar och vaknar sist på morgonen. Jag måste skriva upp att jag ska vattna blommorna om de inte ska vissna, men jag har alltid stenkoll på alla saker vi ska ha med oss när vi åker bort. 

 

Studion i Hudiksvall

Jag älskar att fotografera utomhus, men under regniga dagar och kalla vintermånader så är studion mitt i Hudiksvall ett fantastiskt bra alternativ för era bilder. Här har jag mitt krypin för bröllopsmöten, bildvisningar, kurser med mera. Som fotograf älskar jag att arbeta med naturligt ljus och med stora fönster och ett fantastiskt ljusinsläpp så är det en perfekt plats för fotografering. 

 

Förutom mig så hittar ni även fantastiska EmilyMatilda i lokalen, förstahandsvalet när man önskar att sy upp en egen brudklänning!

 

fotograf_sabina_wixner_hudiksvall_sundsvall_söderhamn_bollnäs_gävle.jpg
fotograf_sabina_wixner_hudiksvall.jpg
fotograf_sabina_wixner_hudiksvall.jpg
fotograf_sabina_wixner_hudiksvall.jpg
fotograf_sabina_wixner_hudiksvall.jpg