Du är viktig

Har du funderat på att boka en fotografering till dig själv. Tveka inte längre! Kom till mig för att få en härlig egoboost eller nya porträttbilder till ditt CV. Vi tar bilder där du är i fokus och där du kan slappna av och vara dig själv. Tillsammans skapar vi de drömbilder du har av dig själv. Givetvis hjälper jag dig att hitta rätt plats för just din porträttfotografering.

 
fotograf_sabina_wixner_hudiksvall_student_bal.jpg

DU ska HA roligt

Det handlar om hur du mår, när du mår bra så ser du bra ut, dina glittrande ögon gör hela bilden. Min målsättning är att vi ska ha roligt tillsammans, det är då vi får vackra porträttbilder som känns äkta. Hos mig skrattar ingen på beställning, vi skrattar tillsammans.

 
fotograf_sabina_wixner_hudiksvall.jpg

studio Eller UTOMHUS?

Om du önskar enkla och rena bilder, med vit eller svart bakgrund är min studio på Storgatan 50 i Hudiksvall ett självklart alternativ.

Önskar du en annan miljö så hjälper jag dig gärna att anpassa  fotograferingen efter dina önskemål. Kanske vill du ta bilder i stadsmiljö eller på en grönskande äng? 

fotograf_sabina_wixner_hudiksvall_porträtt.jpg

Pris & StyLING

En porträttfotografering kostar 900 kr. Ett par veckor efter fotograferingen får du komma på en bildvisning i min studio. Då kan du välja de bilder och produkter du önskar köpa.

Jag samarbetar med flera företagare i Hudiksvall, önskar du makeup, håruppsättning eller blommor till din fotografering så tipsar jag dig gärna om mina samarbetspartners!

 
 

"Jag har aldrig haft så roligt framför kameran, och aldrig sett så bra ut på bild."

- Michael

 
sabina_wixner_fotograf_hudiksvall.jpg
fotograf_sabina_wixner_hudiksvall_porträtt.jpg
fotogra_sabina_wixner_hudiksvall.jpg
fotograf_sabina_wixner_hudiksvall_porträtt.jpg
 

porträttFOTOGRAFERINGAR PÅ BLOGGEN:

Hoppas vi ses snart!

/Fotograf Sabina Wixner